Weerbericht Medemblik – nazomeren in Medemblik

MEDEMBLIK – Vanaf vandaag gaan wij de invloed van de ex-orkaan Helene goed merken in Medemblik. De temperatuur gaat zich aan de juiste kant van de 20 graden vestigen, vandaag wordt het al 21 á 22 graden, en de zon breekt meer en meer door de bewolking zodat het vanmiddag behoorlijk zonnig gaat worden. De wind waait uit het zuidwesten en is matig van kracht.

Draverijmaandag en uitkaterendinsdag zijn ook nog dagen waarin de bewolking en de zon tikkertje spelen maar met 21 tot 23 graden is het heerlijk nazomer weer. Woensdag wordt een stralende dag en met 23 graden lekker warm

Donderdag is de laatste dag dat de temperatuur zich aan de goede kant van de 20 graden nestelt met 21 graden in de middag, wel is er al wat meer bewolking en in de nacht naar vrijdag draait de wind al naar het westen/zuidwesten en dan trekt de bewolking ook verder dicht.

Vanaf vrijdag zijn is de invloed van ex-orkaan Helene weg en krijgen wij direct te maken met een paar flinke buien en een middagtemperatuur van max. 18graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het westen/zuidwesten.

Reageren via facebook