Senioren en jongeren samen in aangepast plan Sorghvliet Andijk

ANDIJK – Het college van Medemblik heeft het een aanpassing gemaakt in het bestemmingsplan ‘Transformatie Sorghvliet Andijk’ toen na de diverse gesprekken met bewoners en omwonenden er 12 zienswijzen en 4 overlegreacties binnenkwamen op de transformatieplannen.

Als de gemeenteraad de plannen aanneemt dan worden er 41 appartementen van het verzorgingstehuis en 24 jongerenwoningen gesloopt. Daarvoor komen dan in de plaats 32 woningen beschermd wonen en 32 appartementen voor gemengd wonen, wat inhoud dat senioren en en/of starters/jongeren niet apart gaan wonen maar gemengd door elkaar.

[penci_related_posts taxonomies=”undefined” title=”Dossier: Sorghvliet” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”tag” orderby=”date”]

Dit zal de leefbaarheid van Sorghvliet Andijk op een hoger niveau gaan zetten en zullen de oudere bewoners niet geïsoleerd raken maar volop in de samenleving komen te staan.

Reageren via facebook