Medemblik Actueel.

Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af
Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af
Weerberichten

Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt, mogelijk spatje regen

MEDEMBLIK – Vandaag start met eerst nog veel bewolking waaruit mogelijk ook een spatje regen kan gaan vallen. De wind is zwak van kracht en waait uit het noorden tot noordwesten. In de middag is er meer ruimte voor de zon en loopt de temperatuur op naar 18 graden.

Nazomeren

Vanaf zaterdag gaan we nazomeren, de wind draait naar het oosten/noordoosten en neemt droge warme lucht met zich mee waardoor de zon vrij spel gaat krijgen. Overdag temperaturen van 20 graden op zaterdag, oplopend naar 23 graden op maandag en de dagen daarna.

De herfst begint zomers. 

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Reageren via facebook