Medemblik stelt maximale geluidseis in voor collectieve activiteiten.

MEDEMBLIK – Voor 2017 zullen collectief georganiseerde activiteiten te maken krijgen met een strengere geluidseis, vanaf 1 januari 2017 mag er nog maximaal 92,5Dba aan geluid mogen worden geproduceerd.

Tijdens deze dagen gelden dan niet de geluidsnormen van het activiteitenbesluit Milieubeheer maar is er door het GGD geadviseerde maximum van 92,5Dba van toepassing. De gemeente verstaat onder collectieve activiteiten gebeurtenissen die gelijktijdig in meerdere horecagelegenheden plaatsvinden.

Lees ook: GroenLinks gooit  knuppel in hoenderhok over festiviteiten in de gemeente Medemblik

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.