14.3 C
Medemblik
4 augustus 2020 02:39
Medemblik Actueel.

Succestrainer Faouzi Bessais neemt FC Medemblik VR1 onder zijn hoede
Succestrainer Faouzi Bessais neemt FC Medemblik VR1 onder zijn hoede

Faouzi Bessais traint Dames 1 FC Medemblik

MEDEMBLIK –  Na vijf seizoenen vond Evert Woudenberg vond Evert Woudenberg dat het tijd werd voor een frisse wind door het eerste dameselftal van FC Medemblik zodat het bestuur op zoek moest naar een nieuwe trainer, en die is gevonden in de persoon van Faouzi Bessais.

De voormalige profvoetballer (hij speelde voor Fortuna Köln en Lausanne Sports) Faouzi was de afgelopen seizoenen uiterst succesvol trainer bij WSV 30 uit Wormer.  Hij promoveerde drie seizoenen achter elkaar!

Saillant detail: WSV 30 speelt komend seizoen in de 2e klasse tegen FC Medemblik VR1. Eerder trainde Faouzi onder meer de vrouwenteams van FC Purmerend, RKEDO, Koedijk en Zaandijk. Faouzi werd geboren in Tunesië.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?