Medemblik Actueel.

Voetbal

Nieuweboer heeft geen enkel moeite met nieuwkomer Succes

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag kwam promovendus Succes uit Hippolytushoef naar de Dars. Voorafgaand aan de wedstrijd stonden beide ploegen op de 5e plaats met 5 verliespunten. Bij Nieuweboer maakte Thijs Schouten zijn rentree en verving Joris Schouten de geblesseerden Jorren Grooteman en Lex Bakker.

Vanaf de aftrap een sterker Nieuweboer, wat alert reageerde op de aanvallen van Succes. In de beginfase liet Nieuweboer diverse kansen onbenut. Na ca 10 minuten opende Thomas Buis bij de 2e paal de score op aangeven van Tim Smit.

Even later een vergelijkbaar doelpunt van Thijs Schouten op aangeven van Sven Deen. Na een ongelukkige actie, kon Succes de achterstand terugbrengen tot 2-1. Vlak voor de wissel wederom een snelle aanval en op aangeven van Thijs Schouten scoorde Thomas Buis.

Na de wissel brachten Nick Kuin met een fraaie stift en Mitch Hofland van afstand de tussenstand op 5-1. Bij deze stand kon Nieuweboer ontspannen voetballen en wisselde fraaie acties af met slordigheden. Na de 2e treffer van Succes bepaalde Thijs Schouten na goed doorzetten de eindstand van 6-2. Een leuke wedstrijd eindigde in een relatief gemakkelijke overwinning.

De wedstrijd van komend vrijdag is verplaatst naar vrijdag 30 november. Eerder op de avond kwamen een aantal Nieuweboer talenten aan bod. Nieuweboer JO15-1, uitkomend in de topklasse won met 5-2 van White Stones uit Egmond en Nieuweboer JO19-1 won met 7-2 van Lutjebroek.

De avond werd afgesloten door Nieuweboer VR1 en zij wonnen met 7-3 van Wognum Nicols.

Reageren via facebook