14.3 C
Medemblik
1 oktober 2020 18:20
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Zaterdagavond 28 juli is er weer een spectaculair vuurwerk in Medemblik

MEDEMBLIK – Zo als al vele jaren is er ook dit jaar weer een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de aanlegsteiger achter het stadhuis van Medemblik. Het vuurwerk wordt aangeboden door de kermisexploitanten als geschenk aan de inwoners van Medemblik en de bezoekers van de kermis.

Het beloofd dit jaar mede door het fantastische weer een zeer spectaculaire vuurwerkshow te gaan worden. En het vuurwerkbedrijf beloofd dan ook om alles uit de kast te trekken om de bezoekers van de show een prachtige avond te bezorgen.

Verwacht wordt dat deze avond een recordaantal bezoekers aanwezig zijn. De dijk achter het voormalige stadhuis van Medemblik is tussen 22.00 uur en 22.30 uur de ideale plek om dit fraaie waterspektakel te aanschouwen. Aangezien de kermis op die dag pas om 01.00 uur sluit is voor de bezoekers na afloop alle gelegenheid een rondje over de kermis te lopen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?