17.2 C
Medemblik
14 juli 2020 22:25
Medemblik Actueel.

Geen krant gekregen? Dat kan kloppen, die lagen in de bosjes (Foto: Richard Visser)
Geen krant gekregen? Dat kan kloppen, die lagen in de bosjes (Foto: Richard Visser)

Inwoners Enkhuizen missen hun krantje, bezorger dumpt ze in de bosjes

ENKHUIZEN – Sommige inwoners van Enkhuizen missen al ruim 3 weken hun lokale nieuwskrant ‘De Drom’ en nu blijkt ook wel waarom. De bezorger brengt ze niet rond maar gooit ze weg in de bosjes om zo lekker snel een paar euro bij te verdienen zonder een inspanning te leveren.

Richard Visser zegt in de Facebookgroep ‘je bent pas een Enkhuizer als…. ‘ dat hij Rodi Media, de drukker en uitgever van het krantje, heeft gebeld en dat ze er voor gaan zorgen dat de kranten worden weggehaald.

Joyce Haakman van Rodi Media zegt tegen onze verslaggever dat zij contact heeft opgenomen met de afdeling verspreiding en deze zullen de bezorger(s) aan de tand gaan voelen over deze kwestie want dat dit niet door de beugel kan is een feit.

Niet alleen in Enkhuizen

Bij een rondvraag in andere kernen van Westfriesland blijkt al snel dat veel meer inwoners van Westfriesland verstoken blijven van hun wekelijkse lokale nieuwskrantje en dat ze dan niet veel later in een vuilnisbak of bij het oud papier weer worden gevonden vaak nog keurig ingebonden.

Rodi Media zegt er alles aan te doen om dit uit de wereld te helpen en roept de mensen dan ook op als zij geen krant hebben gekregen dit direct te melden zodat er actie kan worden ondernomen. Daarvoor kunt u gebruik maken van een formulier op de website van Rodi Media

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?