15.1 C
Medemblik
23 mei 2020 10:48
Medemblik Actueel.

Foto: 112 Westfriesland.nl / Wesley Boots

Ernstig ongeval N302, weg is afgesloten.

ZWAAGDIJK – Bij een ongeluk op de N302 bij Zwaagdijk is aan het einde van de middag een gewonde gevallen. Dat gebeurde bij een botsing tussen een vrachtwagen en een personenauto, bevestigt de politie aan NH Nieuws.

Door de botsing kwam de automobilist bekneld te zitten, aldus de woordvoerder van de politie. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn auto gehaald en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de vrachtwagen is niet gewond geraakt. 

De N302 is voorlopig in beide richtingen dicht, meldt de VerkeersInformatieDienst. De politie doet sporenonderzoek. De voertuigen zouden frontaal op elkaar zijn gebotst. 

Reageren via facebook