23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 17:38
Medemblik Actueel.

6e editie van de Enza Zaden Vooroeverloop met wederom de KidsRun

MEDEMBLIK – Vorig jaar was er de primeur van de KidsRun tijdens de Enza Zaden Vooroeverloop, en door het succes zal ook dit jaar de KidsRun worden gelopen.  Bewegen is leuk en gezond, de organisatie wil daarom zoveel mogelijk kinderen enthousiast maken om weer mee te lopen. Je kunt kiezen voor 1 of 2 rondjes van 1 kilometer over mooie paadjes langs het IJsselmeer.

Het is een hele gezellige happening op het plein bij het Stoommachinemuseum met onder andere een springkussen, muziek en allerlei lekkers. De start en finish is weer bij het Stoommachinemuseum in Medemblik en deelname is voor de kids nog steeds geheel gratis ! Na afloop is er voor ieder kind een verrassing. Inschrijven kan via www.enzazadenvooroeverloop.nl

En natuurlijk kunnen de volwassen lopers voor de halve marathon (eventueel in een team in estafette-vorm) en de 10 kilometer ook weer in training. De Vooroeverloop wordt geprezen om het fraaie parcours, de gezellige sfeer en goede verzorging….gewoon een hele leuke loop om aan mee te doen, en zo dichtbij huis !

We maken er met zijn allen weer een mooi Westfries evenement van op 2 september !

Reageren via facebook