Medemblik Actueel.

Juf Tineke van Mechelen met 'haar' kids (Foto: WFactueel/Theo Annes)
Algemeen

De Wegwijzer Opperdoes neemt afscheid van Juf Tineke

OPPERDOES – Tineke van Mechelen is begonnen in 1995 op De Wegwijzer in Opperdoes. Ze kwam als herintreder op school. Ze was ooit begonnen als leerkracht in Amsterdam en toen haar kinderen werden geboren is ze gestopt met lesgeven. Toen de jongste oud genoeg was, is ze weer begonnen met werken in Opperdoes.

Juf Tineke van Mechelen met 'haar' kids (Foto: WFactueel/Theo Annes)
Juf Tineke van Mechelen met ‘haar’ kids (Foto: WFactueel/Theo Annes)

Ze heeft heel veel groepen gedraaid. Van groep 3 t/m groep 8. Haar voorkeur lag vooral in de middenbouw. Dat vond ze het leukst. Ze had goed zicht op kinderen en was in het team een stille kracht. Niet op de voorgrond maar als ze er moest zijn, dan was ze er! Ze was een hardwerkende juf. Het kwam regelmatig voor dat ze de laatste was die weg ging of dat ze om 18.00/18.30 uur nog op school zat.

Juf Tineke was de drijvende kracht achter het lezen. Ze was coördinator van het Vernieuwd Niveau Lezen. Ook Engels had haar interesse en heeft daar ook een prominente rol in gespeeld om Engels van groep 1 t/m 8 op De Wegwijzer in te voeren!

Juf Tineke van Mechelen met 'haar' kids (Foto: WFactueel/Theo Annes)
Juf Tineke van Mechelen met ‘haar’ kids (Foto: WFactueel/Theo Annes)

Reageren via facebook