12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:14
Medemblik Actueel.

Inschrijving van de EnzaZaden Vooroeverloop 2017 is geopend

MEDEMBLIK – Doe mee aan de vernieuwde EnzaZaden Vooroeverloop! De inschrijving is geopend. Naast de halve marathon en de estafette (3 x 7 km) kun je nu ook kiezen voor de 10 km. De inschrijving voor deze afstanden gaat uitsluitend via het internet.

We starten met alle afstanden bij het Stoommachinemuseum in Medemblik (dus niet meer in Enkhuizen!). Omdat we de start en de finish nu bij elkaar hebben wordt het zowel voor de deelnemers als voor de toeschouwers gezelliger, want er zal meer te doen zijn bij de start / finish. Bovendien kost het de deelnemers minder tijd om deel te nemen, omdat ze na afloop niet terug naar de startlocatie hoeven te reizen. Organisatorisch is het ook eenvoudiger geworden, waardoor de kosten dit jaar wederom verlaagd zijn!

Er is ook een familyrun (1 of 2 km) waarvoor je je niet vooraf hoeft in te schrijven. Dit kan op de dag zelf. Deelname is helemaal gratis, en elke deelnemer krijgt ook nog eens een vaantje en een bidon. Dus doe mee en neem zoveel mogelijk familie en vrienden mee!

Inschrijven doe je ‘hier’

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?