De Stoomtramloop krijgt naam sponsor: Locals Grand Café Medemblik!

MEDEMBLIK – Zondag 7 april aanstaande vindt de Locals Stoomtramloop plaats! De Stoomtramloop is in 2004 voor het eerst georganiseerd. Toen 2 jaar geleden werd besloten met dit unieke loopevenement te stoppen, vonden vele lopers dit erg jammer. Dit heeft Stichting Medemblik Sport dit jaar doen besluiten om de Stoomtramloop in een vernieuwde versie opnieuw te gaan organiseren.

Dat de belangstelling groot is blijkt dat inmiddels de inschrijving voor de 10 kilometer vol zit en voor de 5 kilometer slechts nog enkele plaatsen beschikbaar zijn.

In het kort biedt de stoomtramloop de loper het volgende:

  • Vertrek vanuit Medemblik met de historische Stoomtram
  • Vervoer per Stoomtram naar Opperdoes en Twisk
  • 5 Kilometerloop Opperdoes – Medemblik
  • 10 Kilometerloop Twisk – Medemblik
  • Finish bij Station Medemblik
  • Loopshirt voor alle deelnemers

Een evenement kan niet zonder sponsors: Ramona en Claudia Kraayenvanger, de eigenaressen van Locals Grand Café Medemblik zijn erg enthousiast over de combinatie van de stoomtram en gezond bewegen. Een rit met de stoomtram is een unieke belevenis en tevens een belangrijke trekpleister voor toerisme in het centrum van Medemblik. Locals Grand Café verwelkomt jaarlijks vele passagiers van de stoomtram voor een kopje koffie of een heerlijke lunch. Graag geeft Locals dan ook haar naam aan De Stoomtramloop!

Over Stichting Medemblik Sport

Stichting Medemblik Sport is de Stichting die namens de Loopgroep Medemblik loopevenementen in Westfriesland organiseert zoals De EnzazadenVooroeverloop en De Localsstoomtramloop.

Over Loopgroep Medemblik

Loopgroep Medemblik is in 2001 opgericht door Siem Zeilemaker. De loopgroep kenmerkt zich door de enthousiaste, informele sfeer. Iedereen die wil hardlopen is welkom, of je nu één keer in de week aan je conditie werkt of traint voor een hele marathon. De trainingen vinden plaats in het recreatiegebied De Vooroever. Inmiddels zijn er meer dan honderd enthousiaste lopers aangesloten. Meer informatie over Loopgroep Medemblik is te vinden op www.loopgroepmedemblik.nl

Over Locals Grand Café

Ramona: “ Toen mijn zus en ik Locals ruim 4 jaar geleden begonnen, wilden wij ons uiteraard onderscheiden. Eén van onze uitgangspunten hiervoor is geweest dat wij met Locals een all day restaurant wilden creëren voor een hedendaags publiek. Een fijne ontmoetingsplek waar onze gasten kunnen relaxen en genieten van de sfeer en alle heerlijke gerechten en drankjes die we serveren. Met het aanbod van onze menukaart spelen we in op de behoefte welke past bij een bewuste levensstijl van vandaag de dag. Guilty pleasures horen daar ook bij, zolang het maar kwaliteit is. Inmiddels is Locals Grand Café dé ontmoetingsplek van Medemblik en een begrip in de regio.” Meer informatie over Locals Grand Café is te vinden op www.locals-grandcafe.nl

Inschrijven?

Meer informatie en inschrijven kan via de website: www.localsstoomtramloop.nl

[signoff]

Reageren via facebook