Foto: Politie HHwaard

Brand appartementencomplex Heerhugowaard loopt met sisser af

HEERHUGOWAARD – De brand van afgelopen zaterdagmiddag in een appartementencomplex in Heerhugowaard blijkt te zijn veroorzaakt door opwarmen van een wat spullen in een magnetron. Toen deze te heet worden heeft de eigenaresse ze eruit gehaald en op de gang van het appartementencomplex gelegd.

Daar begonnen de spullen echter te smeulen waarna er een sterke brandlucht ontstond. De met groot materieel uitgerukte brandweer had de situatie echter snel onder controle en kon de spullen blussen waarna ze weer naar de kazerne afreisden. De eigenaresse van de spullen was flink geschrokken.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.