19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 13:11
Medemblik Actueel.

Inwoner Laren rijdt straalbezopen over de A7

WESTFRIESLAND – De politie heeft zondagochtend een straalbezopen bestuurder van de A7 gehaald. De man viel op door zijn afwijkend rijgedrag en bleek wel ontzettend grote aanhanger van Bacchus te zijn geweest, de man blies maar liefst 1055 UG/l, zo’n 2.4 promille dus ruim boven de toegestane grens.

De inwoners uit Laren mocht van geluk spreken dat hij nog geen ongelukken heeft veroorzaakt en mag nu gaan nadenken over wat hij gedaan heeft, zonder rijbewijs want die is direct in beslag genomen en ook kreeg de man een proces verbaal waardoor hij zich later dit jaar bij de rechter mag komen verantwoorden en tevens mag de man zich melden bij het CBR voor de alcoholcurcus wat voor zijn eigen kosten komt.

Reageren via facebook