11.6 C
Medemblik
26 september 2020 01:54
Medemblik Actueel.

Zomeravondfilms over toevallige ontmoetingen

HOOGWOUD – Ook deze zomer biedt de oecumenische werkgroep Midden Westfriesland een serie van drie zomeravondfilms aan. Het thema is dit keer Toevallige ontmoetingen’. De films worden gedraaid in wijksteunpunt De Lindehof, Graaf Willemstraat 27, in Hoogwoud. De aanvang is 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie. Na afloop er gelegenheid om na te praten bij een hapje en een drankje. De toegang is vrij. Er is wel een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Op woensdag 18 juli staat ‘The lady in the Van’ op het programma. Een vrouw van wie niemand weet waar ze  vandaan komt, parkeert ‘tijdelijk’ haar busje op de oprit van een man en blijft daar vervolgens vijftien jaar wonen. Wat begint als een gunst tegen wil en dank wordt een relatie die beide levens zal veranderen.

In ‘Labor Day’ (woensdag 25 juli) worden twee vreemden bij elkaar  gebracht onder ongelooflijke omstandigheden. Wat begint als een onvoorziene en bedreigende ontmoeting wordt al snel een verhaal over een tweede kans in de liefde.

‘Victoria & Abdul’ op woensdag 1 augustus is het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen de Britse koningin Victoria en Abdul Karim,  een jonge klerk uit India. Ondanks de enorme verschillen in achtergrond (Abdul is afkomstig uit een arm gezin, buitenlander en moslim) is er bij de eerste ontmoeting al een klik. Door het hof wordt deze vriendschap niet gewaardeerd en waar mogelijk tegengewerkt.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?