Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Medemblikker kerken vieren samen in de Vredesweek

MEDEMBLIK – Vier Medemblikker kerkgenootschappen stappen tweemaal per jaar over hun verschillen heen en vieren dan hun wekelijkse kerkdienst samen in één gebouw. Afgelopen januari was dit uur van vieren, bidden en zingen, een groot succes. Bijna 200 mensen kwamen naar de Bonifaciuskerk. 

Op 25 september begint de internationale Vredesweek, met dit jaar als thema “Vrede verbindt”. Aanleiding voor de Medemblikker kerken om dan weer samen te komen in de Bonifaciuskerk, onder het motto ‘samen zijn de kerken geloof-waardig’. Medewerkers zijn het muziekteam van de ABC samenkomsten, de cantorij van de Bonifaciuskerk en voorgangers van de Doopsgezinde gemeente, de Protestantse gemeente en de Rooms-katholieke Kerk.

De dienst is laagdrempelig van opzet en de deur staat wijd open voor iedereen die erbij wil zijn, ook als u minder bekend bent met kerk en Bijbel. De dienst is van 9.30 tot 10.30 uur. Na de dienst is er koffie en ruimte voor ontmoeting. Komt allen!

Reageren via facebook