Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Lezing Historische Vereniging Midwoud/Oostwoud West-Friese fruitrassen

Midwoud – De Historische Vereniging Midwoud/Oostwoud (HVMO) organiseert maandagavond 7 maart een lezing over West-Friese fruitrassen in De Post in Midwoud. Aanvang 21.00 uur.

In West-Friesland is de grond van een specifieke aard, waardoor verschillende rassen hier beter dan wel slechter groeien dan elders in het land. Ook zijn er speciale soorten fruit, die hier uitstekend gedijen. Rudo Veerman vertelt hier uitgebreid over; zijn verhaal wordt ondersteund met filmbeelden.

Voorafgaand aan de lezing heeft de HVMO haar algemene ledenvergadering, deze begint om 20.00 uur. Aan de orde komen alle gebruikelijke onderwerpen als ingekomen stukken, notulen en het jaarverslag, maar vooral belangrijk is de bestuursverkiezing.

Wie wil kennismaken met de vereniging is van harte welkom. Het is ook mogelijk om alleen de lezing bij te wonen. Meer weten? Bel Gretha Dekker (secretaris van de HVMO) via 0226-352275.

Reageren via facebook