Menu – Courgette hamrolletjes uit de oven
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 700 g voorgekookte aardappelschijfjes
- 6 plakken komijnekaas
- 2 uien
- 1 zakje bechamelsaus
- 250 ml melk
- 2 flinke courgettes
- 150 g achterham
Instructions
- Verwarm de oven voor op 200.C.
- Snijd de komijnekaas klein.
- Pel en snijd de uien in ringen.
- Maak de bechamelsaus volgens aanwijzing op de verpakking, voeg de melk toe.
- Roer tot een gladde saus.
- Smelt de komijnekaas in de saus.
- Snijd de courgettes in lange parten.
- Wikkel ze in plakken achterham.
- Verdeel de aardappelschijfjes en ui-ringen over een ovenschaal.
- Bestrooi met peper en zout.
- Leg daarop de courgettes met ham.
- Schenk de saus erover-heen.
- Bak de ovenschotel in ca. 15 min. goudbruin en gaar.
- Zet de ovenschotel op tafel en verdeel de inhoud over 4 borden.
Reageer