5.6 C
Medemblik
18 januari 2021 20:51
Medemblik Actueel.

De 'Andijker Wadden' (afbeelding Dorpsraad Andijk)

Massaal ‘NEE’ tegen komst Andijker Wadden voor de kust van Andijk

ANDIJK – Al ruim 1300 keer is de petitie tegen komst van de ‘Andijker Wadden’  getekend. De Dorpsraad Andijk is samen met Behoud Het IJsselmeer, Zwemclub Koppie Onder, Stichting ‘Oud Andijk’, Dorpsraad Wervershoof, en vele anderen een petitie gestart om zoveel mogelijk handtekeningen op te halen.

De tussenstand op het moment van schrijven is 1301 en elk dit stijgt met de minuut. De Dorpsraad liet eerder dit weekend al weten te gaan voor 2000 handtekeningen om deze dan op 1 oktober aan te bieden aan wethouder Nederpelt.

De tegenstanders van de ‘Andijker Wadden’ hopen op deze manier het college en de politiek mee te krijgen in hun tegenstand tegen de komst van deze (zonne)eilanden.

De petitie kunt u hier tekenen

Reageren via facebook