FC MEDEMBLIK

FC Medemblik 1 met veel nieuwe gezichten

MEDEMBLIK – Het seizoen 2018/2019 moet nog beginnen maar bij FC Medemblik is de technische staf al druk bezig om de selectie gezicht te gaan geven. Veel verschuivingen zijn er zichtbaar door vertrekkende spelers, 6 stuks, en nieuwe spelers, 5 stuks van buitenaf.  Vanuit de jeugd stromen maar liefst 8 spelers door naar de selectie zodat je met recht gan spreken van een jeugdige selectie bij FC Medemblik.

Vertrokken spelers

 • Shem Boersma (Zouaven)
 • Jordi Klompe (Spirit)
 • Justin Kok (Opperdoes)
 • Daan Woudenberg (Standvogels)
 • Tom Glim (Strandvogels)
 • Mark van Heusden (DWOW)

Nieuwe spelers

 • Milco Leijen (Zouaven)
 • Joey Barendse(Hollandia)
 • Soames de Graaf (Twisk)
 • Robert van Essen (Andijk)
 • Youssef Hassan (HOSV)
 • Damian Kemker (Jeugd FC Medemblik)
 • Sjors Heestermans (Jeugd FC Medemblik)
 • Sjoerd Bijlstra (Jeugd FC Medemblik)
 • Zico Breg (Jeugd FC Medemblik)
 • Daan Glim (Jeugd FC Medemblik)
 • Lukas Duin (Jeugd FC Medemblik)
 • Jim Kuipers (Jeugd FC Medemblik)
 • Patrick Barendse (Jeugd FC Medemblik)
 • Wout Koomen (Jeugd FC Medemblik)

Begeleiding nog niet rond

Aan de begeleiding wordt nog hard gewerkt, zeker nu FC Medemblik met een eerste en tweede elftal gaat starten op de zondag is het een fikse klus om dit allemaal op tijd te realiseren.  Het Tweede elftal zal gaan worden getraind door Jaap Jan Posma en Armand Hoffman blijft bij het eerste elftal de hoofdtrainer.  Een paar FC Medemblik spelers hebben aangegeven eerst hun heil elders te willen gaan zoeken voor ze gaan beslissen of ze terugkomen, het bestuur hoopt het laatste en dat zij zich straks gewoon weer aansluiten bij de selectie van FC Medemblik.

Vrijwilligers

Zoals bij zoveel (sport)verenigingen heeft ook FC Medemblik een chronisch tekort aan vrijwilligers, zeker aan vrijwilligers die kantinediensten willen gaan draaien want daar is echt een schreeuwend tekort aan.  Meld je dus aan als je zin hebt om op de zondag een kantinedienst te willen gaan draaien.

Reageren via facebook