5055 euro van Stichting Zealou voor MirandaMania

Medemblik – Afgelopen zaterdagavond 12 Maart werd er door Willem Zeelen, Sander Alkema, en Jeffrey Oudejans (ZEALOU) een Veilingavond  georganiseerd  in het Zeepaardje voor het goede doel  MirandaMania. Er waren  zeer mooie kavels ingebracht die beschikbaar gesteld zijn door de diversen bedrijven en ondernemers uit Medemblik.

Mede hierdoor was het een zeer aantrekkelijk bestand dat door het Zeepaardje en de diversen andere bezoekers werd gewaardeerd. Deze avond werd ondersteund met muziek van DJ Patrick De gezelligheid  zat er al vroeg  in en er werd flink geboden op de kavels .

Al met al een geslaagde avond waarbij uiteindelijk een mooi bedrag van € 5055,00 bij elkaar werd gebracht. De stichting MirandaMania bedankt ZEALOU en de kopers en klanten van het Zeepaardje voor dit mooie gebaar.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.