23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:38
Medemblik Actueel.

Rob Hartog (Foto: Medemblik Actueel/Erik de Ruiter)
Rob Hartog (Foto: Medemblik Actueel/Erik de Ruiter)

Rob Hartog rijdt OW Cup Assen

ABBEKERK – Rob Hartog rijdt met zijn Team Hartog – Against Cancer komende zaterdag (16 juni) tijdens de OW Cup op het TT Circuit Assen. Hartog kan dit evenement op Nederlandse bodem goed gebruiken als extra testgelegenheid voor de aankomende World Supersport wedstrijden.

OW CUP

Het Team Hartog – Against Cancer reed afgelopen weekend nog in de World Supersport op het circuit van Brno in Tsjechië. Deze zaterdag staat het team met Rob Hartog aan de start tijdens een wedstrijd in de ONK SuperCup 600 van de OW Cup op het TT Circuit Assen. Zaterdagmorgen staan er twee kwalificatietrainingen op het programma en de race start zaterdagmiddag om 14:28 uur.

Rob Hartog: ‘Het is mooi dat we zo snel na de vorige race in Brno het circuit weer op kunnen. Het is daarnaast altijd fijn en goed om in Nederland te rijden, mede omdat de sponsoren en de vaste fans ons in actie kunnen zien. Daarnaast is het natuurlijk ook een extra testgelegenheid voor de komende World Supersport wedstrijden. De volgende race in het WK zal zijn van 6 t/m 8 juli op het circuit van Misano in Italië.’

Er is zaterdag gratis entree op het TT Circuit, ook in de paddock. Iedereen is dus van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Team Hartog – Against Cancer in pitbox 24. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?