15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 18:21
Medemblik Actueel.

11 dode jonge ganzen en 2 zwaargewond door een idioot in en auto. (Foto: Silvano Rosenberg)

Automobilist richt bloedbad aan in Onderdijk

ONDERDIJK – Een automobilist heeft afgelopen nacht / vanochtend vroeg een bloedbad aangericht onder een groepje jonge ganzen. Maar liefst 11 stuks werden door dit persoon dood gereden, 2 overleefden de aanslag maar zijn er erg slecht aan toe.

Een omwonende vertelde aan de Sylvano Rosenberg dat de bewuste persoon zelfs flink gas gaf toen hij op ze in reed.

Sylvano Rosenberg vertelt aan Medemblik Actueel dat hij direct de dierenambulance heeft gebeld en dat die aangifte gaan doen. De aanslag op de ganzen gebeurde recht tegenover het huis van een daar wonende agent maar deze was op het moment dat het gebeurde waarschijnlijk nog diep in slaap.

Er moet dus nu iemand in een auto rondrijden waar veel bloed aan zit en ook forse beschadigingen, weet u wie dit is, heeft u een vermoeden, of weet u wie dit op zijn geweten heeft bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

Reageren via facebook