18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 21:01
Medemblik Actueel.

Brandwonden op het gezicht van de 6-jarige Thijs (Foto aangeleverd)

Ernstige brandwonden in gezicht 6-jarige Thijs na vinden fles met vloeistof op schoolplein Medemblik

MEDEMBLIK – De 6-jarige Thijs Molenaar speelde zondagmiddag met zijn vriendje Tijn op het schoolplein van het Koggeschip in Medemblik toen hij een flesje met water dat op het schoolplein lag oppakte waarna er een brandende substantie in zijn gezicht spoot.

Mariette Molenaar, de moeder van Thijs, zegt tegen Medemblik Actueel dat haar zoontje luid gillend naar huis kwam rennen en zij direct met hem naar de eerste hulp is gegaan. Daar bleek dat het geen water was maar 1 of andere chemische substantie die hij in zijn gezicht had gekregen. Gelukkig is zijn oog onbeschadigd gebleven maar Thijs heeft wel eerste en tweede graads brandwonden aan de linkerkant van zijn gezicht opgelopen.

Mariette Molenaar heeft direct aangifte gedaan bij de politie en die wisten te vertellen dat enkele weken er ook al een soort gelijke melding was binnengekomen. De politie roept dan ook getuigen op zich te melden via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000.

De moeder van Thijs snapt niet dat er mensen zijn die dit soort flesjes op schoolpleinen laten slingeren, het had veel erger kunnen aflopen als Thijs van dit goedje had gedronken.

Reageren via facebook