Ramon van Engelenhoven hoofdact op 12e Zuider Havendijk Concert

5 min read
0
387
advertenties

ENKHUIZEN – Elk jaar wordt in Enkhuizen het Zuider Havendijk Concert georganiseerd, een openluchtconcert met licht klassieke muziek dat vrij toegankelijk is voor publiek. Het concert vindt plaats vanaf een drijvend podium op het water van de Zuider Havendijk, een unieke en markante locatie in Enkhuizen, dat voor de gelegenheid sfeervol wordt aangekleed.

In de middag wordt de mogelijkheid geboden aan veelbelovende enthousiaste amateurs (jongeren) uit de stad en regio om hun kunnen te tonen. ’s Avonds is er voorafgaande aan het hoofdprogramma gelegenheid voor vergevorderd aanstormend talent uit de regio om op te treden voor een groot publiek. Het hoofdprogramma wordt verzorgd door professionele musici uit binnen- en buitenland.

Op zaterdag 14 juli vindt voor de 12e keer het Zuider Havendijk Concert plaats. Tijdens de matinee (15.00-17.00) zullen vooral leerlingen en tevens docenten van de Muziekschool Oostelijk Westfriesland hun (beginnend) talent delen met het publiek. Voor sommigen zult u hun eerste publiek zijn, een kans die u niet voorbij wilt laten gaan.

Tijdens het avondprogramma (20.30-22.30) hebben we een heuse Westfriese “engel” op ons ponton. Ramon van Engelenhoven (1995) zal op een bevlogen manier de vleugel, dit jaar speciaal voor hem op het ponton, bespelen. Het mooie van muzikanten is dat ze andere muzikanten kennen. Ramon zal deze avond samen spelen met “vrienden”. Wij mogen o.a. Lucie Horsch (blokfluit), Laetitia Gerards (sopraan) en strijkers uit zijn netwerk verwelkomen.

Het wordt dus uitkijken naar deze “gevleugelde editie” . De entree is gratis. In de pauzes collecteren we. Dit jaar komt de opbrengst van de collecte geheel ten goede aan onze eigen stichting. Houdt u voor de laatste nieuwtjes onze facebookpagina in de gaten of ga naar onze website www.zuiderhavendijkconcert.nl waar we het volledige programma zullen publiceren.

Meer gerelateerde berichten

Lees ook eens

Brandstichting WF-gasthuis door patiënt

Reacties …