9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 04:11
Medemblik Actueel.

Wie nog spulletjes over heeft kan die doneren aan de voorjaarsmarkt in en rond De Kapel in Andijk. Zo wordt de markt een groot succes. (Foto: aangeleverd)
Wie nog spulletjes over heeft kan die doneren aan de voorjaarsmarkt in en rond De Kapel in Andijk. Zo wordt de markt een groot succes. (Foto: aangeleverd)

Voorjaarsmarkt De Kapel Andijk

ANDIJK – De jaarlijkse voorjaarsmarkt wordt zaterdag 16 juni gehouden van 10.00 tot 14.00 uur in en om De Kapel, Middenweg 48 in Andijk. Als vanouds worden onder meer boeken, curiosa, glaswerk, potten, speelgoed en puzzels en cd’s aangeboden.

Voorjaarsmarkt met veel vertier

Het Rad van Avontuur draait deze dag volop en bezoekers maken kans op mooie prijzen. Tijdens het ‘markten’ kan men genieten van een heerlijk kop soep of koffie en thee met iets lekkers erbij. In de tuinkamer kunnen belangstellenden kaarten maken. Het belooft een gezellige dag te worden en iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen.

Wie nog leuke en bruikbare rommelmarkt spulletjes heeft, kan die inleveren op donderdag 14 en vrijdag 15 mei tussen 16.00 en 20.00 uur in De Kapel. Denk aan kleine schilderijtjes, beeldjes en antieke spulletjes, die bijvoorbeeld bij op zolder staan en waar niets mee wordt gedaan en weg kunnen. Ook serviezen van aardewerk of porselein zijn welkom.

Wie het tweedehands goed niet zelf kan brengen, bel dan naar 0228-591594 (bij geen gehoor 0228-593200).

Reageren via facebook