Kunst & Open podium Zomermarkt Medemblik

MEDEMBLIK- Op zaterdag 1 juli is de aftrap van een reeks van 6 Zomermarkten die plaatsvinden in het historisch centrum van Medemblik. Dit jaar zijn het allen  braderieën met een themaplein. Zaterdag 1 juli staat het plein het teken van ‘Kunst’. Ook is er een Open podium.

In het Van Houweningenpark tonen kunstenaars uit de omgeving hun werk en kunt u genieten van o.a.  schilderijen, keramiek, foto’s en zelf ontworpen sieraden. Ook is er voor kinderen een creatieve activiteit. Op plein voor het voormalige postkantoor wordt aan aanstormend talent letterlijk een podium geboden. Maar liefst 8 artiesten verzorgen hier vanaf 11.00u een dagvullend programma, zowel vocaal als instrumentaal. Rond dit muzikale evenement, vindt in het Bagijnhof een gezellige braderie plaats met een grote verscheidenheid aan koopwaar.

De Zomermarkten zijn van 10.00u tot 17.00u geopend voor publiek en vinden plaats in het Bagijnhof. Meer informatie vind u op www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten. Ook zijn er nog kramen beschikbaar: 06-26354975

Reageren via facebook