Winnaars kleurwedstrijd Molen de Hoop ontvangen hun prijs

Winnaars kleurwedstrijd Molen de Hoop ontvangen hun prijs

WERVERSHOOF – Afgelopen zondagmorgen zijn de prijzen uitgereikt aan de 3 winnaars van de kleurwedstrijd. Ruim voor de openingsdag van de Molen, op zondag 29 april jl., zijn op de Basisscholen in Wervershoof, Onderdijk en de kinderen van Het Palet die uit Wervershoof komen een aantal kleurplaten uitgedeeld.

Door het verwachte slechte weer zijn de activiteiten rond de openingsdag afgelast maar in dat weekend zijn toch een aantal kleurplaten ingeleverd. De evenementencommissie heeft de mooiste exemplaren geselecteerd.

De winnaars zijn uitgenodigd naar de molen te komen om hun prijs in ontvangst te nemen. Er waren prijzen te verdienen in drie categorieën.

De uitslag was: t/m 4 jaar Esmee v.d. Gragt van De Schelp, t/m 6 jaar, Olivia Koopmans van de Gerardus Majella en t/m 8 jaar Erad Henok van Het Palet in Grootebroek.

Reageren via facebook