16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 22:24
Medemblik Actueel.

JC Everland zoekt vrijwilligers

WOGNUM – Jongerencentrum Everland is gevestigd aan de Sportlaan in Wognum en de leiding organiseert regelmatig leuke activiteiten voor de jeugd. Everland is elke woensdag, vrijdag en zondagavond open. De vrijwilligersgroep is op zoek naar vrijwilligers tussen de 14 en 20 jaar oud die willen helpen bij het bedenken en tot stand brengen van leuke bezigheden.

Kom eens langs om te kijken wat Everland te bieden heeft voor de jongeren of stuur een e-mail naar jceverland@gmail.com. In het jongerencentrum zijn een paar werkgroepen ingedeeld, waar een vrijwilliger deel van kan uitmaken, bijvoorbeeld: geluid en licht, bar en onderhoud, media, bands, dj’s of de maandelijkse thema activiteiten.

Ook is Everland op zoek naar (maatschappelijk) stagiaires die via school een plek zoeken om ervaring op te doen. Opgave hiervoor kan bij de jongerenwerker Ronald Hein via R.Hein@dewering.nl en Vrijwilligerspunt.com, dat samenwerkt met scholen in deze regio.

Reageren via facebook