Medemblik Actueel.

© WS Medemblik
Weerberichten

Weerbericht Medemblik: zonnige perioden

MEDEMBLIK – Ons weer wordt nog steeds bepaald door een lagedrukgebied ten westen van Ierland waardoor er een zuidwestelijke stroming met warme en vochtige lucht onze kant op komt.

Voor vandaag merken we er nog niet zoveel van, er zijn flinke zonnige perioden maar er zijn ook stapel/sluierwolken. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 22 graden en de wind is overwegend matig tot vrij krachtig en waait uit het westen/zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar een graad of 16 en kan er lokaal wat lichte neerslag vallen.

Woensdag is de buienkans wat groter maar de hoeveelheden die er zullen vallen stellen maar weinig voor, de middagtemperatuur loopt op naar 22 graden bij een naar het zuidwesten draaiende matige soms even vrij krachtige wind.

Na woensdag is de donderdag een dag met geregeld zonneschijn maar zijn er ook wolkenvelden, loopt de middagtemperatuur op naar 23 graden bij een meest matige west/zuidwestelijke wind.

Vrijdag vallen er buien en is er niet veel ruimte voor de zon, met 23 graden is het wel iets warmer dan de dagen daarvoor. Zaterdag lijkt een stuk mindere dag te worden en kan het zelfs even hard gaan waaien, zie grafiek hieronder.

© KNMI

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook