15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 18:34
Medemblik Actueel.

Foto: Erik de Ruijter

Rob Hartog wil scoren op Assen

ABBEKERK – Na het succesvolle weekend in Aragon staat voor Team Hartog – Against Cancer een week later al het tweede evenement voor de deur. En niet zomaar één, de thuisrace op het TT Circuit Assen! Rob Hartog kan dan ook niet wachten om vrijdag met zijn Kawasaki ZX-6R met Front Row Components aan de eerste training te beginnen.

Team Hartog – Against Cancer kende een geslaagde start van het seizoen op Motorland Aragon in Spanje. In de World Supersport race wist Rob Hartog een nette tiende plaats te scoren en werd daarmee eerste in de FIM Europe Supersport Cup. Met zes WK-punten op zak begint Hartog komend weekend aan zijn thuisrace op het TT Circuit Assen.

Vorig jaar wist Hartog zijn allereerste top-tien klassering te scoren in het wereldkampioenschap Supersport. Na een mooi gevecht wist de Kawasaki-coureur in de laatste ronde de tiende positie veilig te stellen. Ondertussen heeft Hartog al vier top-tien plaatsen behaald in de World Supersport en dit is dan ook minimaal het doel voor de thuisrace in Assen.

Rob Hartog: ‘Na zo’n weekend in Aragon kan je niet anders dan zin hebben in je thuiswedstrijd. Het hele team kijkt met veel vertrouwen uit naar deze race en we voelen ons sterk. Niet alleen vanwege de race in Aragon, maar ook omdat Assen ons de afgelopen jaren altijd iets speciaals heeft gebracht. Het weer lijkt ook super te worden, dus kom maar op!’

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?