16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 15:13
Medemblik Actueel.

Valbrug start dagbesteding in vertrouwde omgeving
Valbrug start dagbesteding in vertrouwde omgeving (Foto aangeleverd)

Valbrug start dagbesteding in vertrouwde omgeving

MEDEMBLIK – In Valbrug is een dagbesteding gestart, waar men in hun vertrouwde omgeving terecht kan. De organisatie biedt diverse activiteiten aan. Het geeft structuur aan de dag en stimuleert sociale contacten. Het voorkomt eenzaamheid en het ontlast de mantelzorger. Het maakt langer thuis wonen ook mogelijk.

Prettige dagbesteding Valbrug

De Omring biedt zelfstandig wonende ouderen ondersteuning aan bij het realiseren van een prettige dagbesteding. Wat voor de één belangrijk is, hoeft dat voor de ander niet automatisch zo te zijn, daarom gaat de begeleiding uit van individuele wensen van de mensen. Wat wil en kan iemand zelf en wat zijn iemands interesses; een op maat gemaakte dagbesteding. Dit kan zowel individueel, als in groepsverband, denk aan bewegings-, sociale, creatieve en educatieve activiteiten. Soms treedt een artiest op of gaat de groep er een dagje opuit.

De dagbesteding is één of meerdere dagdelen per week mogelijk. Doe gezellig mee aan de activiteiten en lunch gezamenlijk. Wie niet op eigen gelegenheid kan komen, wordt in overleg opgehaald en weer thuis gebracht. De kosten zijn afhankelijk van de inkomsten en WMO-indicatie. Ook wordt een inkomenafhankelijk eigen bijdrage gevraagd. 

Meer informatie via Marion Kuyper en Lida Broersen. Aanwezig: dinsdag en donderdag. Bel 06-83678368 of stuur een e-mail naar marion.kuyper@omring.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?