Leerlingen zetten kanjers in het zonnetje

Maria Bernadetteschool zet kanjers in het Zonnetje

MEDEMBLIK – De Kanjerdag van vrijdag 13 april was een initiatief van stichting Kanjer in het Zonnetje en werd mede mogelijk gemaakt dankzij de donatie van de Maria Bernadetteschool in Medemblik. De leerlingen zamelden een geldbedrag bijeen tijdens een activiteitendag.

Dertig kinderen uit gezinshuizen werden die dag getrakteerd op een Kanjerdag in overdekt speelparadijs FunFestijn. Een gezinshuis biedt een warm thuis aan kinderen, die om wat voor reden dan ook op een andere plek opgroeien. Het programma bestond uit heerlijk spelen en gezellig samen eten. Ook konden kinderen meedoen aan de plaatjesbingo of tekenen onder begeleiding van tekentherapeute Ineke Ruiter.

De kids gingen blij en voldaan naar huis met een mooi cadeau. Zes leerlingen van de school assisteerden als ‘speelmaatje’ en begeleidden de jongste kinderen en die met een beperking tijdens het spelen.

Reageren via facebook