13.2 C
Medemblik
23 september 2020 00:55
Medemblik Actueel.

S(B)O-school Lelystad nu ook in Hoorn, lang reizen van de baan.

MEDEMBLIK – Het college geeft mandaat aan de medewerker leerlingenvervoer om soms anders te beslissen dan in de verordening staat over het leerlingenvervoer. Dat mag nu op grond van de hardheidsclausule in een aantal jaarlijks voorkomende gevallen.

Het gaat hierbij om vervoer naar een geschikte school in Lelystad terwijl een school in Hoorn inmiddels ook toegankelijk is, een locatie van een S(B)O-school onder het afstandscriterium van 6 kilometer en een verder weg gelegen school door bijvoorbeeld verhuizing, plaatsing in een pleeggezin of op een crisisplaats.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?