Medemblik Actueel.

Algemeen Medemblik

S(B)O-school Lelystad nu ook in Hoorn, lang reizen van de baan.

Schakel nachtmodus in

MEDEMBLIK – Het college geeft mandaat aan de medewerker leerlingenvervoer om soms anders te beslissen dan in de verordening staat over het leerlingenvervoer. Dat mag nu op grond van de hardheidsclausule in een aantal jaarlijks voorkomende gevallen.

Het gaat hierbij om vervoer naar een geschikte school in Lelystad terwijl een school in Hoorn inmiddels ook toegankelijk is, een locatie van een S(B)O-school onder het afstandscriterium van 6 kilometer en een verder weg gelegen school door bijvoorbeeld verhuizing, plaatsing in een pleeggezin of op een crisisplaats.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X