Medemblik Actueel.

Omrijden geblazen, de rotonde Noorderboekert gaat dicht

ZWAAGDIJK – – Bouwbedrijf Heijmans bouwt in opdracht van de provincie Noord-Holland van woensdag 11 april 06.00 uur tot en met vrijdag 13 april 21.00 uur aan de rotonde Noorderboekert. Tijdens de werkzaamheden wordt er geasfalteerd en wordt de noordelijke rotonde afgebouwd en aangesloten. 

Noorderboekert dicht

De afslag op de zuidelijke rotonde Noorderboekert richting Zwaagdijk is, tussen de N302 en de Zwaagdijk, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor het verkeer tussen Westwoud/N302 en de Zwaagdijk wordt een omleiding ingesteld via de Zwaagdijk. Het doorgaande verkeer op de N302 via de zuidelijke rotonde heeft gewoon doorgang en kan ook naar het zuiden afslaan richting Westwoud. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de huidige routes.De werkzaamheden gaan gepaard met enige geluidsoverlast. 

Op verzoek van de omgeving en gemeentes zijn de werkzaamheden aan de rotonde Noorderboekert naar voren gehaald in de planning, om stagnatie bij de zuidelijke rotonde te verminderen.

Na de werkzaamheden rijdt het verkeer net als aan de zuidzijde bij Noorderboekert, over de noordelijke op- en afritten en rotonde. Daartussen wordt dan nog verder gewerkt aan het viaduct en de hoofdrijbaan. Meer informatie op www.n23westfrisiaweg.nl.

Reageren via facebook