Kasteel Radboud zoekt tuingereedschap

Medemblik – De vrijwilligers van Kasteeel Radboud staan te trappelen om aan de slag te gaan, het gras maaien, harken,schoffelen, etc etc etc.  Alleen er zijn wel genoeg vrijwilligers maar onbreekt het Kasteel Radboud aan tuingereedschap.

Daarom een oproep richting de inwoners van de gemeente Medemblik maar ook bedrijven die zich aangesproken voelen mogen natuurlijk doneren, om tuingereedschap te doneren. Heb jij een schep, een schoffel een hark of een ander soort tuingereedschap liggen waar je eigenlijk niets meer mee doet meld dit dan via facebook aan Peter Botman..

Je maakt er een hoop mensen blij mee en het Kasteel komt er direct ook weer mooi bij te liggen dit voorjaar.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.