Bibliotheek Medemblik en Wognum mag weer kleinschalige activiteiten organiseren

MEDEMBLIK – Ondanks de aanhoudende sluiting hebben de Westfriese Bibliotheken toestemming om in mei alvast kleinschalige activiteiten op te pakken in het kader van ontmoeting en hulp bij taal/computer voor jeugd en senioren.

In razend tempo hebben de Bibliotheken in Medemblik de volgende activiteiten opgezet:

Vestiging Medemblik

  • Voorleespret in de Bieb: Kom met je (klein)kind genieten van een voorleesverhaal. Elke maandag van 10:00 – 10:30 uur
  • Kom spelen in onze leertuin met 3D printers, robots, programmeerspellen en meer. Elke dinsdag van 15:00 – 17:30 uur.

Vestiging Wognum

  • Voorleespret in de Bieb: Kom met je (klein)kind genieten van een voorleesverhaal. Elke woensdag van 13:00 – 14:00 uur
  • Kom spelen in onze leertuin met 3D printers, robots, programmeerspellen en meer. Elke donderdag van 15:00 – 17:30 uur.

Deelname aan deze activiteiten is gratis. Aanmelden is noodzakelijk via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228 743943.

LeesPassie: Ontmoet schrijver Raoul de Jong Online op maandag 31 mei om 20:00 uur. Over zijn boek Jaguarman en waarom we nog maar zo weinig weten over Suriname.

Koffie met Kunst Online

Geniet online vanuit je eigen huiskamer mee van de kunstlezingen van Juliette Verhofstad, in samenwerking met De Blauwe Schuit. Data: vrijdag 14 en 21 mei, 4 en 18 juni en 2 juli.

Voor meer informatie en aanvullingen activiteiten komende tijd zie: westfriesebibliotheken.nl

Bestelbieb

Bestel je boeken via westfriesebibliotheken.nl/bestelbieb en dan maken wij een tas voor je klaar. Geef je wensen of specifieke titels aan. Voor titels die we niet in huis hebben, zoeken we een mooi alternatief voor je uit. Je kan kiezen uit afhalen of laten bezorgen van je boekentas.

Kom je er niet uit met dit digitale formulier? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice en houd je gegevens bij de hand: tel. 0228743943

Reageren via facebook