Gevonden: 2 fietsen bij het Nesbos in Onderdijk

ONDERDIJK – Bij de ingang van het Nesbos in Onderdijk staan volgens de tipgever die ons hier op attendeerde, al een week 2 fietsen, een dames- en herenfiets. De fietsen van het merk Gazelle staan op slot en met een groot hangslot ook nog eens aan de bank vastgemaakt. De herenfiets heeft ook nog een set tassen aan de bagagedrager hangen.

Op vallend detail nog aan de herenfiets, deze lijkt voor een lang persoon te zijn, daar het zadel en het stuur op een hoge stand staan en ook het frame hoger dan gemiddeld is. Weet u van wie deze fietsen zijn, bent u de eigenaar van deze fietsen en mist u ze al een tijdje, dan kunt u ze daar weghalen.

Het is niet duidelijk of deze fietsen ook als vermist zijn opgegeven bij de politie.

Reageren via facebook