Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel bewolking en soms wat motregen

Schakel nachtmodus in

MEDEMBLIK – Donderdag is het meest bewolkt met soms nog wat lichte regen of (mot)regen. De temperatuur loopt op naar een graad of 9. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is matig. Tijdens de ochtend staat er langs de kust nog een vrij krachtige wind. Op vrijdag en zaterdag is het meest droog weer met middagtemperaturen tot 9 of 10 graden.

Het weekend verloop bewolkt al is op zondag de kans dat wij de zon nog te zien krijgen groter dan op zaterdag. Overdag temperaturen van rond de 10 graden, in de nachten rond de 2 á 3 graden. De wind is zwak tot matig en waait uit het westen tot noordwesten.

Na het weekend neemt de kans op een bui toe en gaan de temperaturen ook weer iets naar beneden, naar rond de 7 graden overdag en rond de 2 graden in de nachten

Reageer op dit onderwerp

X