22.2 C
Medemblik
15 augustus 2020 01:05
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: zonnig maar ook soms bewolkt

MEDEMBLIK – Vanaf vandaag gaan we een periode van relatief koel en wisselend bewolkt weer tegemoet,  heel anders dan een jaar geleden toen we te maken hadden met een langdurige hittegolf en extreme droogte.

De extreme temperaturen zijn we vanaf vandaag wel kwijt want door aanvoer van lucht van uit het westen blijft bij ons de temperatuur steken bij een graad of 19. De wind is matig tot vrij krachtig van kracht en waait uit het westen. Ondanks de aanwezigheid van bewolking loopt de uv-index op naar 7 dus denk erom om een goede zonnebrandcrème te gebruiken. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar 13 á 14 graden.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Dinsdag is er wat meer ruimte voor de zon maar blijft de temperatuur steken op een graad of 18 omdat de wind wat meer naar het noordwesten draait. Woensdag is een kopie van dinsdag.

Donderdag draait de wind weer terug naar het westen en is tevens de warmste dag van deze week met 21 graden. De dagen daarna blijft het kwik weer steken op 18 á 19 graden en zelfs vrijdagavond is er kans op een buitje. De wind blijft uit het westen/noordwesten waaien en is overwegend matig van kracht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?