Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – buien, vanaf de middag kans op sneeuw

MEDEMBLIK – Vandaag is het een grijze dag waarop ook regelmatig een bui zal vallen, later op de dag is de kans dat dit overgaat in winterse neerslag aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een vrij krachtige oostelijke wind. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik tot onder het vriespunt en kan het op uitgebreide schaal glad gaan worden.

Het weekend verloopt frisjes, met overdag temperaturen rond de 0 graden en waait het ook stevig, zeker op zaterdag kan het hard gaan waaien, 6 á 7Bft uit het oosten, zondag waait het iets minder hard maar met 5Bft is het altijd niet lekker om buiten te zijn.  De zon is op beide dagen ruimschoots aanwezig maar ook zullen er enkele stapelwolken zo nu en dan de zon verhullen.

Na het weekend is het dan weer over en uit met de pret wat de winter betreft en gaan we weer richting de normale temperaturen voor maart. Maandag nog wel enkele graden nachtvorst maar overdag wordt het alweer 4 graden. De dagen daarna draait de wind naar het noorden en later naar het westen tot zuidwesten.  Het blijft ondanks de aanwezige bewolking wel zo goed als droog.

Reageren via facebook