17.8 C
Medemblik
5 juli 2020 14:02
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel zon maar voor het gevoel is het koud

MEDEMBLIK – Wat de zon betreft zitten wij goed vandaag, die zal vanaf de eerste ochtendgloren tot zonsondergang gaan schijnen, bewolking is er vrijwel niet dus de UV-waarde zal uitkomen op 4 waardoor bescherming van de huid noodzakelijk is. Wel is het een heel stuk frisser dan begin deze week toen de temperatuur nog de 20 graden aantikte, vandaag halen we met moeite de 10 graden maar door de matige tot vrij krachtige noordoostelijke wind voelt het een stuk kouder aan. In de nacht naar donderdag daalt het kwik tot maar een paar graden boven het vriespunt en kan het boven open vlakte zelfs even gaan vriezen zeker tijdens zonsopkomst.

Donderdag wisselen zon en bewolking elkaar af, blijft het wel droog en met 10 graden houdt het het qua temperatuur niet over, voor het gevoel is het zelfs maar een graad of 5. De wind blijft uit de noordoosthoek waaien en is matig van kracht. ’s Nachts daalt het kwik naar 2 graden boven het vriespunt.

Na donderdag gaat de temperatuur nog verder onderuit, 9 graden op vrijdag en 8 á 9 graden op zaterdag. Zon en wolken zullen elkaar dan ook afwisselen maar het blijft wel droog. Na zaterdag gaat de temperatuur weer langzaam aan omhoog richting normalere temperaturen voor midden april

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook