Medemblik Actueel.

De Kolfmannen uit Andijk
Algemeen Sport

Andijker Kolfmannen in zestallen finale Hoogwoud

ANDIJK – Donderdagavond moest het 1e zestal van de Kolfclub Onder Ons uit Andijk aantreden in de zestallen finale die gespeeld werd in Hoogwoud. In het gezellig gevulde Huis van Egmond moesten de mannen aantreden tegen Op Maat 1 en Gezellig Samenzijn 2.

Onder de bezielende  leiding van aanvoerder Joop de Jong moest de klus geklaard worden door: Maarten Koster, Ger Doorenbos, Cees Basjes, Wil van Erp en Ernst Franken. Met wisselend succes werd de eertste serie afgesloten met de volgende scores:

Op Maat 7 ptn, Gez. Samenz 17 ptn en Onder Ons 12 ptn. Een lichte achterstand van 5 ptn op Gez Samenzijn die in de tweede serie helaas niet meer ingehaald kon worden. De eindstand is  geworden: Op Maat 15 ptn, Onder Ons 26 ptn, Gezellig Samenzijn 31 ptn.

De “Langedijkers” uit Zuid-Scharwoude kampioen en wij een prachtige tweede plaats!!! Van Harte Gefeliciteerd mannen!! Dit mooie resultaat is ook mede tot stand gekomen door de inzet van nog drie kolvers die in de voorronden en halve finale gespeeld hebben. Dit zijn : Jan Dop, John Bankert en Willem Ramkema.

Reageren via facebook