21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 18:51
Medemblik Actueel.

Brandweer hard aan het werk om de TukTuk-rijder te bevrijden (Foto: Wesley Boots/112 Westfriesland.nl)

TukTuk-rijders naar ziekenhuis, slaat over de kop na ongeval in Onderdijk

Wervershoof – Op de Nes in Wervershoof zijn zaterdag 10 maart rond 13.30 uur twee personen gewond geraakt toen zij een rondje aan het maken waren in een TukTuk. De slachtoffers zijn een 21-jarige vrouw en een 50-jarige man uit Enkhuizen.

Zij reden op de Nes toen zij in aanrijding kwamen met een personenauto. De TukTuk viel op zijn kant waardoor de bestuurder bekneld raakte. De brandweer moest ter plaatse komen om het slachtoffer te bevrijden. De bestuurder van de TukTuk en een bijrijder zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?