Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl
Algemeen

Noodweer bereikt ons vanavond, avondvierdaagse gaat gewoon door

MEDEMBLIK – Wij komen even met een update over het verwachte noodweer dat vanavond over Nederland trekt. Boven België is nu al wat neerslag aanwezig maar dat gaat bij ons nog niet voor regen zorgen. Wel de storing die nu boven Frankrijk aan het onstaan is en aan het einde van de middag, begin van de avond Nederland vanuit het zuidwesten zal binnentrekken en dan noord/noordoostwaart over ons land zal trekken.

Bij ons in Westfriesland worden de zwaarste buien ergens tussen 20.00 en 22.00 uur verwacht, hou er rekening mee deze lokaal zwaar kunnen uitpakken. Ook is het met dit soort weersomstandigheden niet te voorspellen waar en hoe laat een bui tot ontwikkeling gaat komen. Onweersbuien kunnen spontaan ontstaan, maar voor vanavond en nacht wordt aan alle voorwaarden voldaan om tot zwaar noodweer te kunnen, let op te kunnen, komen.

Avondvierdaagse Medemblik gaat door

Marina Korzuise van de organisatie die de avondvierdaagse in Medemblik organiseert meld aan de redactie dat voor nu de avondvierdaagse voor vanavond gewoon doorgaat. De laatste berekeningen laten zien dat pas rond 20.00 uur mogelijk de eerste buien bij ons komen en dat dan de meesten al binnen zijn. Maandagavond kwam de laatste om kwart voor 8 binnen.

Mocht u toch nog twijfelen dan kunt u altijd contact opnemen met Marina Korzuisen via 0 6-13548277

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp