Medemblik Actueel.

Algemeen Ongevallen

Lichaam dode man gevonden in Wervershoof (update)

WERVERSHOOF – In het water langs de Simon Koopmanstraat in Wervershoof is vanochtend het lichaam gevonden van een dode man. Iets over 10.30 uur kwam er een melding binnen van een omstander die een drenkeling in het water zag liggen nabij de Simon Koopmanstraat. Brandweerlieden en agenten waren al snel op de plek des onheils, maar konden niets meer voor de man betekenen. 

Hoe het slachtoffer in het water is beland, is niet bekend. Voor zo ver bekend gaat het niet om een schaatser. De politie doet momenteel onderzoek om een misdrijf uit te sluiten.

De omgeving waar het lichaam is gevonden is afgezet door de politie en brandweer, het lichaam wordt met een groot scherm afgeschermd voor de toegestroomde nieuwsgierigen. De politie verzoekt ook iedereen op afstand te blijven.

Update: De politie laat weten dat het gaat om een zelfdoding.

Reageren via facebook