Hoofdrol Shalisa van der Laan in nieuwe tv-serie

WOGNUM – De Wognumse Shalisa van der Laan (1999), bekend van het Junior Songfestival, bemachtigde een hoofdrol in de nieuwe Disney Channel-serie Just Like Me!. De Wognumse zangeres speelt hiermee voor de allereerste keer mee in een televisieserie. Disney lanceert 28 mei om 08.45 uur de nieuwe serie, dat het verhaal vertelt over vijf vrienden die met elkaar vol creativiteit en enthousiasme werken aan nieuwe online verhalen en video’s.

Shalisa neemt de rol van Nina op zich. Zij vlogt onder de naam NinaSings en focust zich met name op het creëren van muziekvideo’s. Voor Nina gaat het niet over glitter en glamour in haar video’s, maar richt zich puur op de kwaliteit van de muziek. Door het verhaal heen ontwikkelt de muzikant zich tot een waar zangtalent en beleeft verschillende avonturen met haar vier vrienden. Ze komen elk weekend bij elkaar in de Shake, een ‘coole juicebar’ op een boot, om samen te vloggen en video’s te maken. Samen ontdekken ze hun creatieve talenten, maar leren ook om te gaan met de ups en downs van internetroem, het krijgen van nieuwe ‘subscribers’ en staan ze elkaar bij in het alledaagse tienerleven. De serie zit boordevol muziek, humor, vriendschap en plezier. Naast Shalisa neemt ook de Noord-Hollandse Femke Meines een van de rollen voor haar rekening.

Lees ook: Shalisa wint Junior Songfestival!!!

Shalisa won in 2015 het Junior Songfestival en heeft naast zingen een grote liefde voor acteren. Ze heeft vanaf haar achtste les gehad bij het Nederlands Kinder Theater. “Mijn lessen op de musicalschool kwamen goed van pas bij deze rol. Ik herken mezelf heel erg in Nina. Ze lacht veel en is altijd vrolijk. Ze is singer-songwriter en houdt van muziek, net als ik”, vertelt de jonge zangeres over haar personage.

Lees ook: Shalisa: “Junior Songfestival was een hele ervaring

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.