Medemblik Actueel.

6TIMES met helemaal rechts Noa Zwan uit Medemblik (Foto: NPO/ZAPP)

6TIMES met Medemblikse Noa Zwan staat in de finale van het Junior Songfestival

MEDEMBLIK – 6TIMES staat in de finale van het Junior Songfestival met hun nummer End Of Time! Voor het eerst hebben we een finale act met zes meiden: Roxy, Yosina, Gioia, Amy, Idaila en Noa!

Noa haar stem kan je bekend voorkomen.Al in 2015 stal ze de harten van het publiek tijdens de Open Podium in Medemblik waar zij als 10-jarige haar optreden deed.

Maar Noa doet nog veel meer, ze spreekt tekenfilms in en speelde net als Gioia in heel wat musicals. Ze stond voor het eerst op het grote podium toen ze zes jaar oud als Molly in de musical ‘Annie’. Later speelde ze ook nog in de musicals: ‘Pluk van de Petteflet’, ‘The Sound of Music’, ‘André het Astronautje’ en ‘De Sprookjessprokkelaar’. Noa woont samen met haar ouders, broer en haar twee katten in Medenblik. Al zes jaar lang kun je Noa iedere week in de balletschool vinden. Als ze mag dromen over haar toekomst, zou het liefst altijd met muziek bezig willen zijn. Als een carrière als zangeres er niet in zou zitten, zou ze muziekdocent willen worden. Zo is toch met muziek bezig en met haar favoriete doelgroep: kinderen.

Vanavond is de LIVE FINALE van het Junior Songfestival 2019! Jij kunt thuis ook je stem uitbrengen, hoe dat werkt? Dat lees je hier!

Er zijn 3 jury’s:
– de vakjury met Tabitha, Kaj van der Voort en Edsilia Rombley
– de kinderjury bestaande uit Max & Anne en Anna
– en JIJ thuis!

Jij kunt ook mee bepalen wie namens Nederland naar het Junior Eurovisie Songfestival in Polen mag. De stemming zal pas open gaan tijdens de live finale op tv. De presentatoren Romy Monteiro en Buddy Vedder zeggen tijdens de finale wanneer de stemming open gaat.

Allemaal kijken dus: aanstaande zaterdag om 19:25 uur op NPO Zapp op 3!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook