Medemblik Actueel.

Boeien markeren de plaats waar de auto in de Oosterhaven ligt (Foto: Medemblik Actueel)
Boeien markeren de plaats waar de auto in de Oosterhaven ligt (Foto: Medemblik Actueel)
Algemeen Ongevallen Videos

Auto rijdt in de Oosterhaven Medemblik

MEDEMBLIK – Vrijdagochtend is een auto in de Oosterhaven van Medemblik gereden.  Het is nog onduidelijk of er in de auto mensen aanwezig waren of dat de auto uit zichzelf de Oosterhaven in is gereden. De politie is aanwezig en praat met getuigen van het ongeval.

De auto is van een toerist die een boot in de haven van Medemblik heeft liggen.  Waarschijnlijk is de man vergeten de auto op de handrem te zetten waarna hij de haven in is gereden. Een bewoner van de Oosterhaven sprong de auto nog achterna in de haven maar trof geen inzittenden aan in de auto waarna deze snel weer op de kant klom om warme kleding aan te trekken.

Een bergingsbedrijf is met behulp van een duiker de auto uit de Oosterhaven aan het halen. De auto kan worden afgeschreven, deze is total loss.

foto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nlfoto door: www.pascalvanas.nl

Reageren via facebook